Interessen for hund startet tidlig i barneårene med pass av familie og venners hunder samt turgåing med nabolagets hunder der jeg vokste opp.

 
Mamma ga til slutt etter for mas og blandingshunden Joyce flyttet inn hos mamma og meg på Tanum i 1995 .Joyce var en perfekt kosehund inne, men ute på tur og da spesielt løs var hun på jobb, jakt! Joyce var blanding av Engelsk Setter og trolig Springer Spaniel og ble aldri en super lydig hund, men jeg fikk gått noen hundekurs og hun var tålmodig med på det meste av både hopping, trening og turer så lenge hun ikke så fugl da eksisterte jeg ikke..til min store frustrasjon ;)
 
Da jeg flyttet hjemmefra ønsket jeg derfor en hunderase som egnet seg mer for hundetrening og samarbeid og pappa og jeg dro for å se på en rottweiler tispe som skulle omplasseres fra oppdretter. 'Tara' Copydog's Bold And Beautiful flyttet inn hos meg og var med både i stallen, på turer og kurs. Hun hadde hatt en litt tøff oppvekst og ble aldri en super stødig hund i miljø, men elsket de fleste folk, mat og var mild og snill med hunder og andre dyr.
 
Interessen for hundetrening blomstret og jeg begynnte å søke etter hund nummer to. pga jeg da bodde i en liten hybel bestemte jeg meg for en mellomstor rase og da enten en cocker spaniel eller mellompuddel. 
Jeg kom over en forvertannonse fra Kennel Micane som søkte etter forvert til en mellompuddelvalp. Lite viste jeg hvor mye den store hunden i liten kropp kom til å bety for meg og ikke minst andre.. 
 
For det var her puddelgalskapen startet. 'Tigra' Micane's Eye O' The Tiger flyttet inn til Tara og meg desember 2004 og vi gikk valpekurs med en gang og så rett inn på konkurranselydighetsgruppen til Oslo hundeskole. Vi konkurrerte i lydighet og agility.
Jeg var og med Tigra sine oppdrettere på valpeshow og noen utstillinger-måtte og stille selv noen ganger og følte meg malplassert i ringen med proffene.
 
Jeg husker enda ordene fra dommeren på Norsk Vinnerutstilling på Hamar "This is not a circus" fordi Tigra tilbø triks og lyldighetsøvelser til en smånervøs handler. Den gang drit flaut, tenker jeg tilbake på det nå smiler jeg godt for Tigra prøvde jo bare å muntre meg opp. Hun skjønte ikke hvorfor muttern var passiv og rar.
 
 
Jeg kjøpte etterhvert en til Rottweiler, Ask Marcus- han var avlet for trening og var en supernøye sporhund samt at vi fikk noen starter i klasse 1 lydighet. 
Tara fikk etterhvert slippe mer smerter (albueartroser) og fikk sovne inn på veterinærkontoret- en tøff avgjørelse som ung voksen. 
Marcus ble og omplassert grunnet albueartroser og levde som stall hund i Nittedal til han ble 11 år.
 
Våren 2009 flyttet det inn en ny mellompuddel til meg, en virvelvind. 'Lykke' Bazaar's Name Of The Game lærte meg enda mer om hundetrening, tålmodighet og evnen å by på seg selv. Lykke hadde enormt mye jaktinstinkt. Alt fra sykler, løvblader som blåste i vinden og elg.. hun og etterhvert en veldig artig hund og trene med og jeg tror aldri jeg har ledd så mye av en hund noen gang.
 
Lykke ble mor til 2 kull og fra første kull beholdt jeg 'Pernille' Madam Gautier's Pernille Langstrømpe. 
Lykke var ofte med mamma i helger og ferier og i 2015 flyttet hun inn hos mamma for godt.
 
Jeg har vært heldig og få kjøpt inn både tisper og hanner fra oppdrettere i utlandet. Og noen har gått videre i avl, andre valgt vekk pga helse eller mentalitet.
 
 Nå er jeg og mamma til sønnen Jonathan født i 2018, vi bor landlig til i Nittedal, med skogen som nærmeste nabo samt en stor naturtomt hvor både oss 2-fotinger og hundene koser oss sammen.
 
Hundene våre bor inne sammen med oss, de koser seg i møbler og er med på stort sett alle aktiviteter.
 
Jeg setter ut valper på fór eller deleie for å beholde linjene. Av og til også voksne hunder hvis de ikke passer inn i flokken.
 
Jeg ønsker ikke for mange hunder noende hjemme, da alle skal få sitt både av turer, egen trening, stell og kos. Nå har vi tre hjemmeboende hunder. Rebella og valpene Louus og Nellik.
 
Jeg stiller hundene mine på utstilling samt trener hverdagslydighet, triks, agility og spor.