God adventstid ønskes valpekjøpere og hundevenner

Dverg og mellom -puddeloppdrett

Oppdrett av dverg og mellompuddel i fargene brun og sort til aktive hjem-

Vi ønsker valpekjøpere som er aktive med hundene, være seg friluftsmennesker, trening/konkurranse i hundesport eller utstilling.

Puddel er en middels aktiv rase som trenger stimuli og aktivisering for å fungere i hverdagen, den egner seg godt til agility, lydighet og nesearbeid. Puddelen har humør i bøttevis og er med der det skjer :)

Vi selger gjerne til barnefamilier, men ingen hund er født barnevennelig så vi ønsker å møte barna og se hvordan de er i omgang med hunder så vi får valgt rett valp til rett familie.

Puddelen må jevnlig stelles, og vi forventer at du setter deg inn i rasens pelsstell hvis du skal kjøpe valp fra oss. Vi hjelper gjerne til med klipp og oppfølging så lenge dere måtte trenge assistanse, ellers kan vi anbefale hundefrisører for valpekjøpere som bor andre plasser.

 

Vi vil og ha valpekjøpere som helsetester relevant for dverg og mellompuddelen være seg røntgen av hoftene og da gjerne albuene på mellomsamt  og får kneleddstatus og øyelyser. Leddtestene mellom  12 -18 mnd og øyelyses gjerne rundt 4 år. Selvfølgelig offesielt så resultatene blir liggende på DogWeb. 

Ta kontakt for en hyggelig puddelprat

 

 

Helene Gautier Aarheim

Moveien 35

1482 Nittedal 

mobil 97 40 38 18

mail helenegautier.aa@gmail.com

DUNDEE Madam Gautier's Happy Hour skuer utover vakker natur